Samsung Galaxy S9 duurder dan zijn voorganger volgens geruchten

  Samsungs nieuwste telefoon in de Galaxy S lijn wordt aangekondigd op de Mobile Word Congress in Barcelona dat later deze maand van start zal gaan. Volgens geruchten is de Samsung Galaxy S9 duurder dan de voorganger. De naam van de S9 was was al even bekend, maar er was nog geen indicatie van de prijs.

  To.dilin

  Dat high-end smartphones steeds duurder worden konden we al zien bij de iPhone X, die voor een kleine 1.159 euro over de toonbank ging. Volgens meerdere geruchten zal ook Samsung een hogere prijs vrager voor de volgende Galaxy-smartphone. De basisprijs van de Samsung Galaxy S9 zal namelijk tussen de 715 en 750 euro liggen, terwijl de prijs van zijn voorganger rond de 585 euro lag. De exacte prijzen zijn nog niet bekend, dus deze prijzen zijn alleen nog op geruchten gebaseerd. De Samsung Galaxy S8 was bij release ook duurder dan zijn voorganger.

  Samsung Galaxy S9 duurder, specs nog niet bekend

  Hoe de Samsung Galaxy S9 eruit gaat zien werd vorige maand al gelekt, hoewel de specs nog een mysterie blijven. Het verleden bewijst dat bij elke kersverse Galaxy S een nieuwe batterij, scherm, design standpunt en een extra experimentele technisch snufje wordt toegevoegd.

  Tijdens de Mobile World Congress dat begint op 26 februari, zullen we meer duidelijk krijgen over de nieuwste paradepaardje van Samsung.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.