Samsung Galaxy S8 scherm wordt mogelijk randloos

  Het Samsung Galaxy S8 scherm wordt mogelijk randloos. Dit meldt Bloomberg op haar website. Daarnaast zou de fysieke home-knop ook niet meer aanwezig zijn.

  Er verschijnen steeds meer geruchten rondom de Galaxy S8. Zo verscheen eerder deze week al het gerucht dat het nieuwe toestel van Samsung geen headphone jack zou hebben en zou de frontfacing camera over autofocus functionaliteit beschikken. Daar zou nu dus ook een randloos scherm bij komen.

  Volgens Bloomberg zouden "personen met kennis over het onderwerp" hebben bevestigd dat het Samsung Galaxy S8 scherm randloos zal zijn. Daarnaast zou in het randloze Samsung Galaxy S8 scherm een virtuele home-knop verstopt zitten. De display zonder bezels zou bovendien ook een stuk groter zijn dan het geval was bij eerdere modellen van de Samsung Galaxy telefoon.

  Samsung Galaxy S8 scherm krijgt meerdere verbeteringen

  Het scherm van Samsung's nieuwe flagship wordt op meerdere gebieden verbeterd. Het randloze scherm zou niet alleen groter zijn, maar zou ook over OLED-technologie beschikken. Deze schermen zijn dunner dan LCD schermen, geven kleuren beter weer en gebruiken bovendien minder energie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.