Samsung Galaxy S8 prijs wellicht hoger dan de S7

  Er is een gerucht opgedoken dat de Samsung Galaxy S8 prijs mogelijk 20 procent hoger ligt dan die van de Samsung Galaxy S7. Dat beweert investeringsbank Goldman Sachs. Ook zou de releasedatum van de S8 worden uitgesteld.

  De Samsung Galaxy S8 is de volgende smartphone uit de populaire serie van Samsung Galaxy apparaten. Nu de release dichterbij begint te komen duiken er allerlei geruchten op.

  Zo zou volgens investeringsbank Goldman Sachs de Samsung Galaxy S8 duurder worden doordat er een nieuwe virtuele assistent wordt toegevoegd aan de telefoon. Daarbij zouden ook de materiaalprijzen stijgen. Volgens geruchten wil Samsung ook het verlies van de Galaxy Note 7 goedmaken.

  Dit zou dus betekenen dat bij een stijging van 20 procent de Samsung Galaxy S8 prijs ongeveer 840 euro zou zijn. De adviesprijs toen de Samsung Galaxy S7 uitkwam was namelijk 700 euro.

  Samsung Galaxy S8 prijs niet het enige gerucht

  De verhoogde prijs is niet het enige gerucht van de Samsung Galaxy S8. Zo zou, volgens de Koreaanse site Naver, de release van de Samsung smartphone worden uitgesteld. Normaal worden de nieuwe smartphones van de Samsung Galaxy serie tijdens het Mobile World Congress onthuld, maar de geruchten beweren dat Samsung in april een speciaal evenement wil organiseren.

  Het Mobile World Congress vindt in februari plaats. Volgens de geruchten lijkt het er dus op dat de Samsung Galaxy S8 pas in april wordt onthuld.

  Eerder deze maand kwam er ook al een gerucht naar buiten dat de headphone jack zou worden weggehaald, net zoals dat nu bij de iPhone 7 het geval is. Wij hebben een lijst gemaakt met alle belangrijke geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S8.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.