Samsung Galaxy s7 beelden gelekt

  De nieuwe vlagenschepen die voor het komende jaar de vloot van Samsung moeten gaan vertegenwoordigen, zijn gelekt. De Samsung Galaxy s7 beelden tonen zowel de reguliere uitvoering als de Galaxy s7 Edge.

  De toestellen, die 21 februari gepresenteerd moeten worden, staan nu dus al overal op het internet. Het lijkt erop dat de telefoons qua uiterlijk niet veel verschillen van hun voorgangers, behalve dat de telefoon nu echt zwart is, in plaats van het diepe blauw dat bij de s6 voor zwart moest doorgaan.
  Daarnaast lijkt de lens wat minder uit te steken, een probleem waar Samsung al vanaf de Galaxy s niets mee deed. Nu lijkt het Koreaanse bedrijf toch gehoor te geven aan het kritiek van hun gebruikers.

  Nu de Galaxy s7 Beelden zijn gelekt, is er kans op een eerdere presentatie?

  Samsung heeft zelf nog geen gehoor gegeven bij vragen over de gelekte beelden. Wel is te zien dat het randje, dat we kennen van de s6 edge(plus) en de Note Edge, weer terug gaat komen. Hoewel dit er al redelijk dik bovenop lag, is het goed om te zien dat het nu ook bevestigd is. Of er ook een plusversie van de s7 edge gaat komen is nog niet bekend, Dit is ook niet goed te zien op de Galaxy s7 beelden.

  De geruchtenstroom is al een tijdje op gang, zoals dat gebruikelijk is bij een nieuw vlaggenschip. Eerder werd er al een gerucht de wereld in geslingerd dat de in de s6 zeer gemiste SD-kaart ingang weer terug gaat komen op het nieuwste toestel van samsung. Verder zou de telefoon weer waterdicht worden, iets wat werd overgeslagen bij de Galaxy s6 serie maar wel bij de s5 aanwezig. Een USB-C ingang, een vernieuwde versie van de bekende plug, zou volgens de geruchten ook bij de nieuwe features horen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.