Samsung Galaxy S6 ontwerp vermoedelijk gelekt door case fabrikanten

  Kijken we hierboven naar het nieuwe Samsung Galaxy S6 ontwerp? Misschien wel, waarschijnlijk niet. BGR wijst ons op deze foto van een cases fabrikant die onlangs is geplaatst op Weibo.

  De foto komt overeen met een aantal beelden die vorige week uitlekten van een andere case fabrikant. Alleen de sensoren op de voorzijde van de telefoon komen niet overeen met de eerder gelekte foto’s. Het is nog onduidelijk voor beide fabrikanten of het logo van Samsung in reliëf op de achterkant van het toestel wordt aangebracht of dat het logo erop wordt bedrukt.

  Afgezien van hoe het Samsung Galaxy S6 ontwerp eruit gaat zien, is er al vrij veel bekend van wat er verwacht kan worden van het nieuwe vlagenschip van Samsung. Een duidelijke verbetering die te verwachten valt, is de premium kwaliteit van het toestel.

  Samsung Galaxy S6 ontwerp krijgt intelligentere camera

  Samsung belooft dat zijn nieuwe vlaggenschip een intelligentere camera zal krijgen. De camera makers van Samsung schrijven op een site van Samsung dat het bedrijf veel tijd heeft gestopt in het ontwikkelen voor een nieuwe camera. "Hij zal intelligent zijn en het denkwerk voor gebruikers doen, waardoor ze fantastische foto's kan maken", schrijft een van de camera makers.

  Tot nu toe moeten we het doen met geruchten het is voor iedereen een raadsel hoe de Samsung Galaxy S6 er daadwerkelijk uit gaat zien. De Samsung Galaxy S6 zal zeer waarschijnlijk worden onthuld op het Mobile World Congress in Barcelona volgende maand.

  Gisteren onthulden we al de mogelijk specificaties van de Samsung Galaxy S6.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.