Samsung Galaxy S10 smartphone gelekt in een reclame

  De Samsung Galaxy S10 smartphone die origineel morgen onthuld zou worden op het Samsung Galaxy Unpacked evenement is vroegtijdig gelekt. Een Noorweegse zender heeft namelijk per ongeluk de reclame van de smartphone op televisie gepubliceerd. Hierdoor is al te zien hoe de nieuwe smartphone eruit komt te zien.

  Een Noorse zender heeft het voor elkaar weten te krijgen om de smartphone te laten lekken door middel van een reclame. De reclame voor de Samsung Galaxy S10 smartphone zorgt ervoor dat er meerdere details over de telefoon worden gelekt. Niet alleen wordt de telefoon van Samsung gelekt, maar ook zijn de accessoires verraden.

  De reclame is niet in het Engels of in het Nederlands, maar in het Noors. Met een beetje puzzelen wist een kijker te ontcijferen wat er werd gezegd in de reclame. Hierin wordt verteld dat de telefoon ultrasonische vingerafdrukken kan lezen, dat er een driedubbele camera aanwezig is en dat de telefoon een ander apparaat draadloos kan opladen.

  Naast de smartphone was er ook een deel van de accessoires te zien in de reclame van Samsung. Naast een telefoon is er namelijk ook een set draadloze oortjes gezien. Deze worden in het artikel van Engadget vergeleken met de Airpods van Apple. Deze Samsung-versie zou gekopieerd kunnen zijn, maar dat is nog maar de vraag.

  Al voor de smartphone werd aangekondigd lekte het bestaan van de Samsung Galaxy S10 al op meerdere manieren. Zo was de telefoon te pre-orderen voordat hij was aangekondigd, zijn er al verschillende hands-on foto’s en zijn er zelfs details gelekt vanaf de website van Samsung zelf. Nu is dus ook de volledige telefoon getoond.

  Samsung Galaxy S10 smartphone gelekt

  Het is niet de eerste keer dat Samsung per ongeluk een product laat lekken. Eerder werd ook de High-end Samsung Chrome OS tablet gelekt. Toch is het wel de eerste keer dat een product van Samsung via een reclame wordt gelekt en niet via een foto of een bericht dat per ongeluk op sociale media is geplaatst.

  Een van de grootste concurrenten van Samsung is Apple. Ook dit merk verwacht een aantal nieuwe producten dit jaar. In ons artikel over verwachte Apple-producten kun je lezen wat er dit jaar allemaal verwacht wordt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.