Samsung Galaxy Note 9 pen ondersteunt Bluetooth

  De Samsung Galaxy Note 9 komt eraan en deze wordt nog dit jaar aangekondigd. Er wordt vooral gefocust op de pen die bij de smartphone komt en er is bekendgemaakt dat deze Bluetooth zal ondersteunen.

  Het pennetje dat bij de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 zit, zal Bluetooth ondersteunen. Dit blijkt uit een bestand van de FCC. In het bestand staat ook dat het pennetje zou moeten dienen als een soort afstandsbediening en dat hij verschillende apps zou kunnen bedienen.

  Wat deze apps zijn, is nog niet bekend maar een volgens Ice Universe zou de pen contact kunnen maken met muziek-apps om nummers te kunnen pauzeren en timers.

  Samsung Galaxy Note 9 pen

  De pen is natuurlijk in de eerste instantie bedoeld om mee te tekenen en om het typen makkelijker te maken. Een heel simpel apparaatje: het is namelijk gewoon een simpel pennetje zonder scherm. Maar als het Bluetooth gaat ondersteunen, zal de pen voor veel gebruikers veel meer betekenis gaan krijgen.

  Verder is er over de nieuwe smartphone nog niets bekend. Wel gaan de geruchten dat het toestel beschikt over de nieuwe Bixby-generatie en dat de camera en het scherm ook een betere kwaliteit zullen hebben. De smartphone wordt aangekondigd op 9 augustus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.