Samsung Galaxy Note 8 batterij probleem komt steeds meer voor

  Er is een groot Samsung Galaxy Note 8 batterij probleem aan het licht gekomen. Niet elke telefoon heeft er last van, maar een aantal consumenten krijgt zijn telefoon niet meer aan nadat het toestel is leeggelopen. Een irritant probleem dat voor sommigen lastig te verhelpen kan zijn.

  Waar je de telefoon aan het einde van de dag meestal aan het infuus legt om de batterij bij te laten tanken, lukt dat bij sommige mensen niet. Tenminste, als de telefoon helemaal leeg is dan heb je een probleem. Het toestel wil dan namelijk niet meer opladen.

  Samsung Galaxy Note 8 batterij probleem oplossing

  Een échte oplossing is er niet. Als je nog garantie op het toestel hebt dan raadt Samsung het aan om gebruik te maken van de garantie die rust op het toestel. Mocht je niet beschikken over garantie of als de garantie is verlopen dan kan de doe-het-zelver nog iets proberen met een apart trucje.

  Doe de oplader er voor tien à vijftien seconden in en haal hem er dan voor dertig seconden uit. Herhaal dit voor een tijdje en wellicht dat de telefoon weer een nieuw leven kan beginnen. Een methode die niet garant staat voor succes, maar niet geschoten is altijd mis!

  En mocht deze methode nou niet lukken en je Note 8 beschikt ook niet meer over garantie, dan is er altijd nog een laatste uitweg: een reparatie! Al ben je dan wel wat meer centjes kwijt.

  Het batterij probleem is gelukkig voor Samsung niet zo erg als bij de Note 7. Die telefoon mislukte namelijk volledig, aangezien sommige toestellen geen andere uitweg zagen dan te ontploffen. Samsung heeft dan ook een nieuwe batterij geproduceerd.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.