Samsung Galaxy Note 7 productie stopgezet

  Samsung heeft de productie van de Note 7 stopgezet. Nadat een aantal vervangende toestellen toch nog steeds problemen bleken te hebben, is de Samsung Galaxy Note 7 productie voorlopig een halt toegeroepen. De lijst met incidenten als gevolg van een defecte batterij wordt daarnaast alsmaar langer.

  Nadat een aantal vervangende toestellen, die volgens Samsung veilig zouden moeten zijn, vlam hebben gevat, heeft het Koreaanse bedrijf besloten om de Samsung Galaxy Note 7 productie tijdelijk stop te zetten. Nadat minstens vijf vervangende toestellen in brand zijn gevlogen in Amerika hebben meerdere providers aangegeven het toestel niet meer te zullen aanbieden.

  Samsung Galaxy Note 7 productie

  Een werknemer van één van de leveranciers van Samsung heeft aan het Koreanse Yonhap laten weten dat de Samsung Galaxy Note 7 productie stopgezet is door Samsung, in samenwerking met veiligheidstoezichthouders van Zuid-Koreaanse, Chinese en Amerikaanse overheden.

  Of de Samsung Galaxy Note 7 productie ooit nog hervat gaat worden is momenteel nog onduidelijk. Samsung was genoodzaakt om actie te ondernemen nadat bleek dat ook vervangende toestellen problemen hadden. Meerdere van deze toestellen hebben vlamgevat en minstens één persoon is hierdoor in het ziekenhuis beland.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.