Samsung Galaxy Note 7 explodeert, auto uitgebrand in VS

  De golf van negatieve berichten over Samsung's nieuwste telefoon is nog niet voorbij. Zo is er nu een bericht gekomen dat er in de VS de Samsung Galaxy Note 7 explodeert en een auto in vlammen is opgegaan.

  In Florida is een Jeep Cherokee volledig verwoest nadat een Samsung Galaxy Note 7 explodeert en het dashboard in brand vloog. Dit gebeurde toen de telefoon in de auto aan het opladen was.

  Samsung Galaxy Note 7 explodeert en verwoest auto

  Samsung heeft al meer dan 2,5 miljoen exemplaren terug laten komen nadat er berichten kwamen dat de batterij van de Samsung Galaxy Note 7 explodeert in sommige situaties. Het laatste bericht komt uit Florida waar een auto is vlammen is opgegaan nadat een Samsung Galaxy Note 7 in de oplader lag bij het dashboard van de auto.

  Volgens de berichten is de batterij van de Samsung Galaxy Note 7 geëxplodeerd en is het dashboard in brand gevlogen . Daarna begaven de airbags het en die zorgden voor een explosie die de gehele auto in lichterlaaie zette. Het resultaat is hieronder te zien.

  Samsung Galaxy Note 7 explodeert

  Telefoons inleveren

  Samsung raad alle eigenaren van de telefoon aan om het toestel direct uit te schakelen en in te leveren bij de plek van aanschaf zodra de mogelijkheid zich voordoet. Het bedrijf heeft nog geen oplossing voor de problemen rondom de batterij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.