Samsung Galaxy Note 10+ foto onthult gloednieuw toestel

  Er is een gloednieuwe Samsung Galaxy Note 10+ foto opgedoken die precies laat zien hoe de nieuwe telefoon eruit ziet. Zowel de voor-, achter- en zijkant van het toestel zijn gelekt. De eerste beelden tonen een scherm dat nog minder randen heeft dan de Galaxy S10.

  Op 7 augustus is Samsung van plan om de Samsung Galaxy Note 10+ officieel te onthullen. Helaas zijn die plannen al enigszins in het water gevallen door de opgedoken Samsung Galaxy Note 10+. De foto die je op de pagina van MySmartPrice kunt vinden toont twee varianten van het nieuwe toestel van Samsung. De telefoon komt namelijk in twee kleuren, een zwarte uitvoering en een zilveren uitvoering.

  Toch zijn het niet de kleuren waar het om gaat, want het eerste wat opvalt is de kleine camera die los in het scherm zit. Deze is vergelijkbaar met de Samsung Galaxy S10, maar is nu bovenaan het scherm middenin te vinden. Toch kun je het geen traantje noemen, zoals bij de OnePlus 6T, want de camera zit los in het scherm en zorgt dus niet voor extra zwarte randen. Het screen-to-body ratio van de Note 10+ lijkt dan ook groter te zijn dan dat van de Galaxy S10.

  Op de achterkant van de Note 10+ zijn drie camera's te vinden die verticaal vanuit de linkerbovenhoek naar beneden lopen. Een paar millimeter naar rechts is de zaklamp van het toestel te vinden en natuurlijk komt deze nieuwe variant van de Note-lijn ook weer met een speciale stylus-pen. Onduidelijk is of de telefoon ook een 3,5 mm poort gaat krijgen, want van de boven- en onderkant van de telefoon zijn nog geen foto's uitgelekt.

  Samsung Galaxy Note 10+ foto bevestigt details niet

  Hoewel de eerste Samsung Galaxy Note 10+ foto's een goed beeld geven van hoe de telefoon eruit komt te zien, is er nog wel een aantal vraagtekens. Zo is het nog onduidelijk wat de specificaties van het toestel zijn. Hierover gaan wel flink wat geruchten, maar die zijn voor nu dus nog niet bevestigd.

  Zo zou de telefoon een AMOLED-scherm met een QHD+ resolutie krijgen die ook nog een HDR10+ bevat. Ook zou de selfiecamera een 10 Megapixel camera zijn en zouden de camera's achter op het toestel een resolutie hebben van 48 Megapixel en 12 Megapixel. Verder wordt er ook over de processor en het geheugen van de telefoon gespeculeerd, maar dat zal allemaal blijken volgende maand. Dan vindt het Samsung UNPACKED 2019 event plaats en wel op 7 augustus om precies te zijn.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.