'Samsung Galaxy Note 10 binnenkort onthuld in New York'

  Samsung zal haar nieuwe Galaxy Note 10 onthullen op 7 augustus, in het Barclays Center in Brooklyn, tijdens een nieuw Unpacked-evenement, zo meldt CNET. Het evenement van Samsung zou op dezelfde locatie zijn als waar de Note 9 is onthuld.

   

  Samsung heeft nog niet op gereageerd op het gerucht, dus het kan nog dat de locatie of datum wordt veranderd. De telefoon wordt net zoals zijn voorgangers in het najaar onthuld. Volgens geruchten krijgt de telefoon twee modellen met verschillende groottes wat betreft het scherm en ook zou de Note 10 een 5G internetverbinding krijgen.

  Wat weten we over de Samsung Galaxy Note 10?

  Er is nog niet veel bekend over de telefoon, behalve een aantal geruchten. Het toestel zou een 6.66 inch display krijgen bijvoorbeeld. Dit betekent niet dat de telefoon veel groter hoeft te worden in oppervlakte, want door middel van kleinere schermranden kan het schermoppervlakte ook toenemen. De 3.5mm aansluiting voor een koptelefoon zou ook weggehaald zijn.

  De selfie camera gaat in plaats van rechtboven naar het midden van het scherm. Ook zou het toestel net zoals de Galaxy S10 een 19:9 aspect ratio krijgen in tegenstelling tot de 18,5:9 ratio van de Note 9. De batterij capaciteit zou ook omhoog gaan van de 4000 mAh in de Note 9 naar 4300 mAh voor het nieuwe toestel. Verder zou het toestel ook geen knoppen hebben, maar zou alles via sensoren gaan die in de telefoon zitten dus zie het als een touchscreen aan de zijkant van de telefoon.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.