Samsung Galaxy M20 en Galaxy M10 officieel aangekondigd

  Samsung heeft de Galaxy M10 en M20 aangekondigd. Tot dusver zijn de smartphones alleen nog maar in India beschikbaar. Het is nog niet duidelijk of de budget smartphones ook naar Europa komen. Wel zien we dat de specificaties erg goed zijn in verhouding met de omgerekende prijs.

  We kennen allemaal de Galaxy S serie, maar Samsung heeft nu een nieuwe serie, genaamd Galaxy M, aangekondigd. Er zijn op dit moment twee modellen bekend en dat zijn de Galaxy M10 en Galaxy M20. De smartphones zijn alleen nog maar in India aangekondigd, maar de omgerekende prijs in verhouding met de specificaties toont een veelbelovende telefoon. Beide smartphones hebben een notch en dat is nieuw voor Samsung.

  Samsung Galaxy M10 en M20 hebben uitstekende specs

  De Samsung Galaxy M10 heeft een 6.22-inch beeldscherm dat bijna de gehele voorkant vult. Daarnaast heeft deze smartphone een 1.6Ghz octa-core Exynos processor. Deze processor is iets minder sterk dan bijvoorbeeld de Snapdragon 625, maar voor de prijs die je voor dit toestel betaalt, kun je niet meer verwachten. Omgerekend gaat deze smartphones namelijk iets minder dan honderd euro kosten. Daarvoor krijg je ook nog eens een 3400 mAh batterij, een dubbele camera en face unlock.

  Budget smartphone

  De Samsung Galaxy M20 heeft iets betere specificaties en daar betaal je dan ook voor. Deze smartphone gaat omgerekend namelijk ongeveer 160 euro kosten. Dit toestel heeft een 6.3-inch beeldscherm, een 5000 mAh batterij, een dubbele camera, face unlock en een vingerafdruksensor. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy M20 een 1.8 Ghz octa-core Exynos processor.

  Hieronder kun je alvast zien hoe de Samsung M20 eruit gaat zien. Bij de notch kun je overigens ook zien dat de speaker verstopt zit, vlak boven de camera.

  Budget smartphone

  Wellicht ook in Nederland

  Het is nog niet bekend of deze smartphones ook in Nederland uit gaan komen. Wel is bekend dat Samsung bezig is met een M30-model. Wellicht komt deze smartphone wel naar Europa als we de geruchten mogen geloven. Voor nu is het afwachten, maar de verwachting is dat de smartphone-gigant in de komende maanden meer duidelijkheid gaat geven over de smartphones.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.