Samsung Galaxy A9 release bekendgemaakt

  Over de nieuwe Samsung Galaxy A9 gaan al een tijdje geruchten en nu lijkt het erop dat we eindelijk meer informatie hebben over de nieuwe smartphone. Volgens de Samsung Iran website staat de Samsung Galaxy A9 release op 1 december. Het is echter nog niet zeker of dit ook voor Nederland geldt.

  Eerder verschenen er al officiële Samsung Galaxy A9 specs op GeekBench waar de eerste informatie over het nieuwe toestel bekend werd. Zo krijgt de telefoon een 5.5 inch Super AMOLED display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en krijgt het een octacore Snapdragon 620 processor met 1.8 GHz.

  De telefoon krijgt ook 3GB aan RAM en 32GB aan intern geheugen. Qua camera krijgt de telefoon een 16MP camera met HDR en autofocus en een 5MP camera aan de voorkant van het toestel. Je kunt kiezen uit drie kleuren: goud, wit of zwart. Een prijs voor de nieuwe smartphone is momenteel nog niet bekendgemaakt door Samsung.

  Samsung Galaxy A9 release staat op 1 december

  De Samsung Galaxy A9 release staat momenteel op 1 december, maar het is echter nog niet zeker of dit alleen geldt voor de markt in Iran of dat het toestel ook in de rest van de wereld op deze datum wordt uitgebracht. We moeten nog wachten op een officiële releasedatum bevestiging voor Europa en de rest van de wereld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.