Samsung all in one pc met gebogen scherm onthuld

  Hoewel we nog even moeten wachten voordat de Samsung all in one pc met gebogen scherm officieel onthuld wordt op de Consumer Electronics Show (CES) in Amerika, zijn via de website van de Zuid-Koreaanse electronica producent al de specificaties van de pc te zien.

  De Samsung all in one pc met gebogen scherm heet de Series 7 AIO en heeft (verrassing!) een gebogen scherm van 27 inch, met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. Binnenin de computer is een Intel Core i5-processor te vinden samen met acht gigabyte aan werkgeheugen en 128 gb ssd-schijf. De harde schijf gaat 1 terabyte groot worden. Ook heeft de pc een webcam en een geïntegreerde HDMI ingang.

  Samsung all in one pc met gebogen scherm release nog onbekend

  De computer gaat draaien op Windows 8.1. Het is momenteel nog onbekend hoeveel de Samsung all in one pc met gebogen scherm moet gaan kosten. De computer komt hoogstwaarschijnlijk niet in ons koude kikkerlandje in de schappen te liggen.

  Samsung is niet het enige bedrijf die gebruikt maakt van gebogen schermen. Concurrent LG komt met een 4K TV die uitgerust is met Quantum Dot Technologie en de andere concurrent Apple heeft een smartphone die als je niet voorzichtig bent, buigt in je broekzak.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.