Sam Raimi's Spiderman PS4 suit uitgebracht; Twitter explodeert

  Vijf maanden na de lancering van Spiderman PS4 komt de laatste DLC uit voor Marvel’s Spiderman. Sam Raimi’s Spiderman PS4 suit is alleen geen onderdeel van de DLC. Het pak werd laat donderdagavond gratis uitgebracht als gratis update, maar dat gebeurde niet zonder drama.

  Sinds de lancering van Marvel’s Spider-Man, de superhelden-game ontwikkeld door Insomniac Games, vragen fans om het pak dat Spider-Man droeg in de Sam Raimi Spider-Man films. Het gaat om de films met Toby Maquire in de hoofdrol die uitkwamen gedurende de periode 2002-2006 en niet de Amazing Spider-Man-films met Andrew Garfield die in 2012 en 2014 uitkwamen. In de onderstaande tweet van Insomniac is het nieuwe pak in volle glorie te aanschouwen.

  Sam Raimi’s Spiderman PS4 suit wordt via een gratis update uitgebracht waardoor iedereen die de game in huis heeft het spel kan spelen. Het pak is daardoor geen onderdeel van de DLC-uitbreidingen onder de naam ‘The City That Never Sleeps’, waarvan de laatste aflevering vandaag uitgebracht wordt. Eerder kwamen de eerste twee delen ‘The Heist’ en ‘Turf Wars’ uit. In onze Spider-Man The Heist review kun je lezen wat we van het eerste deel van de uitbreiding vonden.

  Inclusief alle DLC-pakken en Sam Raimi’s Spiderman PS4 suit staat het eindtotaal nu op 38 verschillende pakken die Peter Parker kan dragen om de wereld te redden. Het pak van de Sam Raimi-films is één van vele pakken die uit de Spider-Man-films komt, want het pak uit Spider-Man Homecoming zit ook in de game. Ook het Iron Spider pak uit Avengers: infinity War is in de game te vinden.

  Spiderman PS4 suit zorgde voor problemen op Twitter

  Op Twitter werd de afgelopen week veel geklaagd door gamers over het niet toevoegen van het Spider-Man pak. Eerder werden namelijk de pakken voor DLC 3 'Silver Lining' aangekondigd en fans waren verbaast dat het pak niet naar de game toe kwam. Een week lang werden er op Twitter negatieve berichten gestuurd richting Insomniac Games waarin werd geklaagd over de absentie van het pak uit de eerste Spider-Man-films. Nu het pak is aangekondigd en is uitgebracht is het geklaag gestopt.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.