Sam Fisher sluipt Ghost Recon Wildlands binnen

  Sam Fisher komt naar Ghost Recon Wildlands. De sluipgrage spion uit de Splinter Cell games is te vinden in de wereld van Wildlands als deel van de eerste grote update van Ghost Recon Wildlands.

  Ubisoft Nederland

  Dat heeft Ubisoft vandaag bekendgemaakt. Vanaf morgen, 10 april, krijgen spelers een scala aan Splinter Cell content voor hun kiezen. Zo is er een nieuwe PvE missie, exclusieve items om outfits en wapens mee aan te passen en een nieuwe Ghost War PvP klasse. Het zijn slechts enkele nieuwe toevoegingen voor de eerste grote update van het tweede jaar van Wildlands, genaamd Special Operation I.

  De exclusieve items zijn bijvoorbeeld Sams iconische bril, de SC 4000 assault rifle en een mes wat is geïnspireerd door Splinter Cell: Blacklist. Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om een infiltratiemissie uit te voeren aan de zijde van Sam Fisher. Deze missie is alleen speelbaar of met vier personen en volgens Ubisoft is het één van de lastigste missies die de Ghosts voorgeschoteld krijgen.

  Deze missie is voor altijd te spelen, maar de exclusieve items zijn slechts tot 10 mei te verdienen.

  Sam Fisher in Ghost Recon Wildlands

  Dit is niet alles, want door de komst van Sam Fisher wordt er ook een nieuwe klasse toegevoegd aan de PvP-modus. De Echelon klasse is gebaseerd op Fishers kunsten en heeft handigheidjes als een sonar pulse kwaliteit, waardoor je tegenstanders door de muur kan zien.

  Verder liet Ubisoft weten dat Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands vanaf 12 tot en met 15 april gratis te spelen is. Je kunt dan ook genieten van de nieuwe Splinter Cell-content.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands kreeg van ons een 8.0 in de review.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.