Saints Row-studio onthult nieuwe game op PAX

  Volition, de studio achter Saints Row en Red Faction, zal op 29 augustus een nieuw project onthullen op gamebeurs PAX Prime in het Amerikaanse Seattle.

  Volition laat weten dat men een "quizshow-uurtje" op PAX Prime organiseert met Natalie Lander, die de stem inspreekt van Saints Row: The Third- en Saints Row IV-personage Kinzie. Dat blijkt uit een omschrijving van het evenement op de website van PAX. Verder toont de ontwikkelaar gameplay, art en andere details van zijn nieuwste project. De presentatie van Volition vindt tussen 19.00 uur en 20.00 uur Nederlandse tijd plaats.

  De presentatoren zijn - naast stemactrice Natalie Lander - creative director Steve Jaros, producent Jim Boone en Aubrey Norris, brand director bij uitgever Deep Silver. Deep Silver, waaronder Volition games ontwikkelt, valt weer onder het Duitse moederbedrijf Koch Media.

  Volition gekocht op THQ-veiling

  Die firma kocht Volition in januari 2013 tijdens de IP-veiling van de failliete uitgever THQ. Red Faction, de franchise waaraan Volition jarenlang werkte, is destijds overgenomen door Nordic Games. In juli werd bekend dat Volition honderd nieuwe medewerkers wil inhuren, waarmee het personeelsbestand op 300 ontwikkelaars uitkomt.

  Saints Row: The Third

  Verkijgbaar vanaf 18 november 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.