S.T.A.L.K.E.R. krijgt spiritueel vervolg op Kickstarter

  De S.T.A.L.K.E.R. ontwikkelaars van GSC Game World hebben een Kickstarter-pagina aangemaakt voor een postapocalyptische survivalgame genaamd Areal. Het spel wordt genoemd als de "definitieve spirituele opvolger" van S.T.A.L.K.E.R.

  De ontwikkelaar van Areal gaat door het leven als West Games, dat bestaat uit enkele belangrijke mensen die de S.T.A.L.K.E.R.-serie hebben ontwikkeld. De onafhankelijke studio heeft volledige creatieve vrijheid en streeft naar een unieke game als resultaat, aldus West Games in de bijgevoegde pitchvideo.

  Volgens de Kickstarter-pagina biedt Areal een gevarieerde en kleurrijke open wereld, ondanks de postapocalyptische setting. De game speelt zich af in de toekomst, waarin beschaving is verdwenen door een onaards materiaal genaamd Metamorphite. Dat metaal verspreidt zich en infecteert de hele wereld uiteindelijk.

  Spelers kunnen in Areal hun eigen keuzes maken, die het verhaal kunnen beïnvloeden. Het spel kent geen moraalsysteem. Ook kent de game het X-Life System, een AI-functie die zich aanpast aan iedere actie die de speler uitvoert.

  Areal

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.