S.T.A.L.K.E.R. 2 geannuleerd, team gaat door met nieuwe game

  Medewerkers van GSC Game World lijken hun belofte niet in te lossen; de ontwikkeling van S.T.A.L.K.E.R. 2 is definitief stopgezet. Dat meldde de ontwikkelaar op zijn Facebook.

  Het team gaat onder de naam Vostok Games wel verder met het spel Survarium, wat een massive multiplayer online first-person shooter moet worden. Veel details rond deze game zijn er echter niet. Wel weten we dat ideeën uit S.T.A.L.K.E.R. 2 zullen worden verwerkt in de nieuwe titel. De reden dat het team niet verder gaat met S.T.A.L.K.E.R. 2 komt omdat ze de rechten voor de game niet konden verkrijgen met hun nieuwe studio.

  Dankzij het zeer indrukwekkende S.T.A.L.K.E.R.: Shadows of Chernobyl waren de verwachtingen voor het vervolg hoog. Ontwikkelaar GSC Game World wilde de fans niet teleurstellen met het tweede deel, maar moet dat nu toch doen.

  Veel was er nog niet bekend over het tweede deel. Wel kregen we te horen dat S.T.A.L.K.E.R. 2 een geheel nieuwe engine kreeg. Om een indruk daarvan te krijgen kunnen we verwijzen naar het filmpje waarin de animatie van het spel uitgelegd en getoond wordt. Helaas gaat het spel nooit meer het levenslicht zien.

  Survarium

  Verkijgbaar vanaf 2 april 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.