Ryse: Son of Rome voor PC krijgt geen microtransacties

  Ryse: Son of Rome voor de PC krijgt geen microtransacties, anders dan de Xbox One-versie die wel microtransacties had. Dit maakte Crytek bekend via zijn officiële website.

  Crytek heeft geen reden gegeven voor de verwijdering van de microtransacties. De microtransacties konden gebruikt worden in de multiplayermodus van Ryse: Son of Rome. Deze waren te betalen via echt geld en in-game geld.

  Ryse: Son of Rome verscheen oorspronkelijk op 22 november 2013 voor de Xbox One als een exclusieve titel, uitgegeven door Microsoft. In Nederland verscheen de game als launchtitel voor de Xbox One op 5 september. De PC-versie van de game wordt digitaal uitgegeven door Crytek en de fysieke kopie wordt uitgegeven door Deep Silver.

  Ryse: Son of Rome voor PC krijgt make-over

  Ryse: Son of Rome voor PC is niet zomaar een snelle poort. Zo zal de PC-versie de 4K-resolutie ondersteunen, en alle DLC die eerder voor de Xbox One-versie zijn uitgekomen zijn zonder extra kosten inbegrepen. De DLC-uitbreidingen voegen onder andere karakterskins, arena's en de survivalmodus toe. De Ruins multiplayer map en het zwaard “Legionnaire’s Trust” zijn ook inbegrepen in de PC-versie; deze waren voorheen alleen beschikbaar bij de Xbox One Collector's Edition van de game.

  Ryse: Son of Rome

  Verkijgbaar vanaf 22 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.