Ryse: Son of Rome verschijnt 10 oktober voor PC

  De PC versie van Ryse: Son of Rome heeft een releasedatum gekregen, de game verschijnt 10 oktober. Ryse: Son of Rome heeft een adviesprijs van 39,99 euro. Wie de game pre-ordert bij deelnemende verkopers krijgt een digitale kopie van de soundtrack.

  De pre-order deal geldt voor onder andere Steam. Ryse: Son of Rome was eerst een Xbox One exclusive, tot Crytek besloot om de game naar de PC te halen. De fysieke release wordt uitgegeven door Deep Silver, de digitale release verzorgd Crytek zelf.

  Ryse: Son of Rome is iets minder dan een jaar lang exclusief voor de Xbox One geweest in de Verenigde Staten, in Nederland is de Xbox One versie vandaag als launchgame verschenen.

  Ryse: Son of Rome komt met alle DLC en 4K resolutie

  De PC-versie van Ryse: Son of Rome bevat alle DLC die eerder zijn uitgekomen voor de Xbox One versie. De DLC uitbreidingen voegen onder andere karakter skins, arena mappen en de survival modus toe. Ook inbegrepen bij de PC-versie is de Ruins multiplayer map en het zwaard “Legionnaire’s Trust”, deze waren voorheen alleen beschikbaar bij de collector's edition van Ryse.

  Daarnaast ondersteund de PC versie van Ryse: Son of Rome een ultra HD resolutie van 4K. Zowel de Xbox One als de PC versie zijn gemaakt met de vierde generatie van Cryteks eigen CryENGINE. Onder andere de game Evolve van Turtle Rock Studios en 2K Games maakt gebruikt van deze engine.

  Ryse: Son of Rome

  Verkijgbaar vanaf 22 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.