Ryse: Son of Rome komt naar PC

  Ryse: Son of Rome komt naar PC. De game was eerst alleen verkrijgbaar exclusief voor de Xbox One. Crytek zal de digitale distributie van de PC versie verzorgen, Deep Silver verzorgt de fysieke distributie.

  Ryse: Son of Rome verschijnt deze herfst nog voor de PC, een precieze releasedatum en prijs zijn nog niet bekendgemaakt. De PC versie zal 4K-resolutie ondersteunen, een beslissing waar Carl Jones, Director of Business Development bij Crytek zeer over te spreken is:

  “4K gaming is de volgende grote sprong vooruit op het gebied van graphische kwaliteit voor PC gamers, en Ryse is de perfecte showcase van wat er op dit moment mogelijk is met high-end PC games. We hebben ons team de vrijheid gegeven om te laten zien wat de CRYENGINE kan bereiken met de ongelofelijke hardware die nu binnen bereik ligt voor PC gamers.

  Ryse legt de lat voor PC graphics hoog dit jaar, en waarschijnlijk voor een langere tijd. Onze community vroeg om een Ryse PC versie, en we hebben nu de middelen en de technologie om hen deze titel te geven met de hoogst mogelijke kwaliteit.

  Ryse: Son of Rome verscheen 22 november 2013 in Noord-Amerika als een launch titel voor de Xbox One, 5 september zal de game in Nederland verschijnen als Xbox One launch titel. De game is in Noord-Amerika dus ongeveer een jaar lang een Xbox One exclusive geweest.

  Ryse: Son of Rome voor PC bevat alle DLC

  De PC versie van Ryse: Son of Rome bevat alle eerder uitgekomen DLC als bonus, waaronder: het Colloseum Pack met daarin twee karakter skins en twee Arena maps, het Mars’ Chosen Pack met daarin een nieuwe karakter skin, vier Arena maps, en de Survival spelmodus, het Duel of Fates Pack met daarin twee karakter skins, twee Arena maps, en een nieuwe Survival map, en het Morituri Pack met daarin drie nieuwe Arena maps, twee Survival maps, en vijf solo Arena maps.

  Tenslotte zullen PC spelers ook direct toegang krijgen tot de Ruins multiplayer map en het zwaard “Legionnaire’s Trust”, beide waren hiervoor enkel beschikbaar bij de speciale editie.

  Ryse: Son of Rome

  Verkijgbaar vanaf 22 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.