RuneScape verjaardag gepaard met grote overhaul van skills

  Wat begon als kleinschalig en behoorlijk ruw project, groeide uit tot een MMORPG met de naam RuneScape. De game viert deze week de achttiende verjaardag en viert dat groots: De RuneScape verjaardag ziet twee van de oudste vaardigheden compleet vernieuwd worden, waardoor spelers zichzelf nog sterker kunnen maken!

  Ruim een jaar geleden werd de update, genaamd de ‘mining & smithing rework’ al aangekondigd tijdens RuneFest en sindsdien heeft ontwikkelaar Jagex niet stilgezeten. Het project in RuneScape zou in eerste instantie al eerder uit worden gerold, maar na feedback van spelers ging men terug naar de tekentafel. Precies op tijd voor de achttiende verjaardag van de MMORPG, wordt de uiteindelijke versie aan alle spelers voorgeschoteld.

  Voorheen was het zo dat spelers met de hoogste smeedvaardigheid uitrustingen konden maken die ver beneden hun niveau waren: Ooit leek dat logisch, maar na achttien jaar was het concept achterhaald. Nu zullen spelers meer soorten erts in de wereld vinden, daar meer niveaus van uitrusting mee kunnen maken en beloond worden voor het behalen van het maximale niveau. Aan het einde van de rit, voor gamers die het level 99 weten te behalen, wacht de sterkste armor die het spel kent!

  Nieuwe manier van levelen ook geïntroduceerd tijdens RuneScape verjaardag

  Niet alleen valt er voor spelers een betere uitrusting te behalen, ook is het hele systeem van niveaus doorwerken op de schop gegaan. Je kan er nu voor kiezen om met grof geld te smijten en bloedsnel te levelen, of juist uitermate ‘away from keyboard’ en met een piepklein budget. In het geval van het laatstgenoemde hoef je geen supersnelle levels te verwachten, maar juist trage vordering door de niveaus.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.