RuneScape oprichters keren terug voor Anniversary Quest

  Op RuneFest 2015 is aangekondigd dat twee van de oprichters van RuneScape tijdelijk terug zullen keren. De RuneScape oprichters zullen een quest ontwerpen om het vijftienjarig jubileum van de game te vieren.

  Oprichters Andrew en Paul Gower gaven eerder het stokje door, maar keren voor het vijftienjarig jubileum van de game terug. Hoe de quest die de RuneScape oprichters gaan ontwerpen er precies uit gaat zien, is nog niet bekend.

  RuneScape oprichters keren terug voor nieuwe quest

  De terugkeer van Andrew en Paul was de grootste onthulling van RuneFest 2015. De zaal stond op en begon te klappen voor de oprichters van de game. Andrew en Paul werden zichtbaar enthousiast:

  "Wie had vijftien jaar geleden kunnen denken dat deze game zoveel invloed zou gaan krijgen. We zijn trots op wat de community van RuneScape gemaakt heeft."

  De quest gaat draaien om twee tovenaars. De ontwikkelaars zijn er nog niet uit over hoe de verhaallijn precies gaat lopen, maar ze verzekerden dat alle spelers dingen in het spel kunnen herkennen. Ook erkenden de makers dat de geschiedenis niet vlekkeloos is geweest, en gaven aan dit in de quest te verwerken:

  "We willen jullie meenemen door de geschiedenis van Gielinor. De quest zal stilstaan bij verschillende kenmerkende punten uit de geschiedenis van RuneScape. Met verwijzingen en grapjes zullen we allerlei herkenbare momenten in de geschiedenis van het ontwikkelen en spelen van de game namaken. De quest wordt een reis langs de highs en lows van het spel."

  Het exacte moment waarop de quest toegevoegd wordt aan RuneScape, wisten de makers nog niet. Ze verwachten de quest in 2016 af te hebben.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.