Runescape NXT brengt verbeterde graphics en is vanaf nu beschikbaar

  Er wordt vaarwel gezegd tegen Java, want Runescape heeft een nieuwe engine omarmd. Runescape NXT zorgt voor een visuele verbetering.

  De iconische online game Runescape viert zijn 15-jarig bestaan door een belangrijke verandering door te brengen. NXT is een frisse eigen engine en game client, die door Jagex Games Studio is ontwikkeld. Runescape NXT is twee jaar in ontwikkeling geweest, maar heeft daarmee de gehele multiplayer wereld veranderd. Spelers kunnen vanaf nu aan de slag met de overhoop gehaalde Runescape, maar daarvoor zal je eerst de nieuwe client moeten downloaden via de officiële site om vervolgens in te loggen met jouw account informatie.

  Runescape NXT heeft oog op de toekomst

  Runescape heeft meer dan 245 miljoen avonturiers op zijn naam staan, waarbij deze mijlpaal gevierd wordt door het spel een andere kijk mee te geven. De afstanden waartoe alle details helder blijven, zijn tot vier keer vergroot ten opzichte van het origineel. Daarnaast zullen er vernieuwde water, licht en schaduw effecten aan te passen komen.

  Jagex Games Studio geeft aan dat NXT meer is dan alleen een visuele revolutie. Zo is de engine een start van een nieuw proces waarbij er steeds meer verbeteringen de weg naar de game zullen vinden. Hierbij is aangegeven dat het gaat om soepelere animaties, hogere resolutie en introductie van een ander soort map. Runescape NXT is als het ware een middel om de game toekomst-bestendig te maken.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.