RuneScape mobiele versie verschijnt eind 2017

  Groot nieuws voor spelers van de MMORPG RuneScape en old-school RuneScape. Studio Jagex kondigt vandaag aan dat de game een old-school RuneScape mobiele versie krijgt aan het eind van dit jaar. De mobiele versie van RuneScape 3 komt daarna.

  De beide RuneScape games zijn vanaf het begin af aan speelbaar geweest op de pc en recent ook op een windows tablet. Een versie van RuneScape voor de telefoon bestond nog niet, maar daar komt dus verandering in. In een recente poll gaven spelers aan dat zij graag op hun mobiel RuneScape zouden spelen, waarna Jagex heeft besloten old-school RuneScape en RuneScape 3 ook voor de mobiele telefoon te ontwikkelen.

  RuneScape mobiele versie

  Volgens de studio is het geen aparte game die enkel voor mobiel is. Spelers kunnen hun bestaande accounts gebruiken om in te loggen en verder te spelen wanneer zij hun pc uitzetten. Gamers hoeven zich dan nooit meer druk te maken over xp-waste.

  Het moderne RuneScape 3 kende al een een paar jaar een mobiele app waarin spelers hun aankopen en verkopen in het spel bij konden houden of in hun clan konden praten. De game kreeg een paar jaar geleden ook een nieuwe client, waardoor de graphics wederom een flinke update kregen.

  Na de release van de old-school RuneScape mobiele versie is het de beurt aan RuneScape 3 om ook dat spel uit te breiden tot game die volledig speelbaar is op een mobiele telefoon. Een datum daarvan is nog niet bekend.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.