RuneScape krijgt eerste expansion pack

  RuneScape krijgt vandaag zijn eerste expansion pack, Lost City of the Elves. Lost City of the Elves is het laatste deel van de Elf Quest campagne, die 2002 begon met Plague City. De expansion bevat de grootste quest tot nu toe, Plague's End.

  De Lost City of the Elves expansion pack bevat de volgende nieuwe content:

  • Plague’s End en Prifddinas, de grootste stad in RuneScape
  • Nieuwe wapens, pantsering en vaardigheidtrainingsmethodes
  • Nieuwe minigames, onder andere een combat horde modus
  • Een max gilde social hub voor ‘Completionist’ spelers
  • Nieuwe gameplay die goed is voor honderden uren

  De expansion pack is nu gratis te spelen voor iedereen die RuneScape heeft.

  Lost City of the Elves sluit RuneScape hoofdstuk af

  Lost City of the Elves is dus het laatste hoofdstuk in de 12 jaar durende saga van de Elf Quest campagne. David Osborne, senior narrative designer van RuneScape, vertelt het volgende over de afsluiting van het Elf Quest hoofdstuk:

  “Het uitbrengen van Lost City of the Elves is een mijlpaal in de geschiedenis van deze buitengewone game. We hebben de verbeelding van honderdmiljoenen spelers de afgelopen 13 jaar vastgehouden en vele van hem zijn in afwachting van deze stad.

  Het ontwikkelen van deze hoogwaardige, inspirerende Lost City of the Elves expansion pack was een enorme verantwoordelijkheid maar ook enorm plezierig voor het hele team.”

  De andere delen in de Elf Quest campagne waren als volgt: Plague City (augustus 2002), Biohazard (oktober 2002); Underground Pass (maart 2003); Regicide (september 2004); Roving Elves (februari 2005), Mourning’s End Part I (juli 2005), Mourning’s End Part II (oktober 2005), en Within the Light (oktober 2009).

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.