RunesCape introduceert Legacy Mode

  RuneScape krijgt een nieuwe modus genaamd Legacy Mode. Spelers konden via een poll genaamd "Power to the Players" aangeven wat ze wilden zien, en daar kwam de Legacy Mode uit.

  Phil Mansell, uitvoerend producent voor RuneScape, vertelde het volgende:

  "Power to the Players is een bijzonder succesvol initiatief geweest. Het heeft onze spelers de macht gegeven om in samenwerking met ons de beste versie van RuneScape te maken. Het heeft ons ontwikkelingsproces echt gedemocratiseerd en het heeft onze spelers de middelen gegeven om te beslissen hoe de game zich ontwikkelt.

  Sommige van die functies, zoals de Legacy Mode, zijn veranderingen die we oorspronkelijk niet hadden gepland, maar waarop spelers hebben gestemd om aan te geven hoe belangrijk het voor hen is. Dit heeft Legacy Mode bijzonder spannend voor ons gemaakt, omdat het laat zien wat mogelijk is als de community de macht krijgt om grote beslissingen te nemen over hun game."

  Mansell vervolgt dat de nieuwe modus ervoor zal zorgen dat (ervaren) spelers spelen in een voor hun bekende stijl, met de mogelijkheid om nog steeds samen te vechten met spelers die liever Evolution of Combat modus spelen.

  RuneScape Legacy Mode biedt alternatief

  De Legacy Mode van RuneScape is een alternatief voor het Evolution en Combat systeem. De modus was al een tijd in bèta. Spelers konden feedback geven over de modus aan de ontwikkelaar Jagex Games Studio. De modus is vandaag officieel uit de bèta gehaald en open voor alle spelers.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.