RuneScape Dimension of the Damned uitbreiding is vandaag uit

  Lekker griezelen vlak voor Halloween kan de komende tien dagen ook in the MMORPG RuneScape. Studio Jagex introduceert namelijk een nieuwe spelmodus, genaamd RuneScape Dimension of the Damned. Deze modus werd op RuneFest 2017 al tussen neus en lippen door genoemd.

  De 16 jaar oude MMORPG probeerde een paar jaar geleden al een soortgelijke modus. Hierin werden spelers in Gielinor, de wereld van RuneScape, losgelaten en konden spelers elkaar op vrijwel elke plek aanvallen. Wie stierf, mocht weer van voren af aan beginnen.

  RuneScape Dimension of the Damned is survivalmodus

  De winnaar kreeg uiteindelijk een flinke hoeveelheid keiharde dollars, dus het opzetten van een terugkerend toernooi met de naam Deadman Mode was geen verrassing voor veel spelers. De nieuwe modus Dimension of the Damned borduurt daar op voort.

  In de toevoeging krijgen alle spelers toegang tot een maximale held in RuneScape. Alle vaardigheden zijn het maximale niveau om niemand een voordeel te geven. Tien dagen lang moeten spelers zien te overleven in de wereld, terwijl het aantal zombies steeds groeit.

  Elke dag zijn er sessies van een uur waarin spelers een zo hoog mogelijke score proberen te vergaren. Aangezien gamers elkaar niet aan kunnen vallen, zal je het je tegenstanders op een indirecte manier lastig moeten maken, zodat hun score de jouwe niet inhaalt.

  Winnaar ontvange dikke prijzen

  Op 28 oktober zullen de duizend spelers met de hoogste score het in een enkele sessie tegen elkaar opnemen, waarna de winnaar er met flink wat prijzen vandoor gaat. Niet alleen krijgt hij of zij een unieke titel voor hun personage in het gewone RuneScape, ook zal er een levenslang lidmaatschap voor RuneScape aan het account worden toegevoegd.

  Daarnaast krijgt de winnaar ook nog eens een flinke zak geld mee voor gebruik in RuneScape, namelijk 200 miljoen goudstukken. De winnaar en de rest van de top vijf zal ook een kijkje mogen nemen in het hoofdkantoor van studio Jagex.

  RuneScape

  Verkijgbaar vanaf 4 january 2001

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.