Run Sackboy! Run nu beschikbaar op iOS

  Run Sackboy! Run!, de endless runner in het LittleBigPlanet-universum, is nu gratis te downloaden voor iPhone, iPad en iPod Touch. De PlayStation Vita- en Android-versie komen later dit jaar.

  In Run Sackboy! Run! ren je door drie iconische LittleBigPlanet-levels - The Gardens, The Canyons en Avalonia - en moet je een zo hoog mogelijke score halen terwijl je uit de handen van The Navigator moet zien te blijven. Daarbij verzamel je munten waarmee je nieuw outfits en stickers voor jouw eigengemaakte Sackboy kunt aanschaffen.

  Run Sackboy! Run tegen je vrienden

  Het is ook mogelijk om je vrienden online uit te dagen en te strijden voor een zo hoog mogelijke scoren. Ook zijn er een aantal Power Ups te verzamelen, waaronder de nieuwe Glider. De game is nu gratis te downloaden via de App Store en zal later dit jaar verschijnen voor PlayStation Via en Android.

  Run Sackboy! Run! is alvast een warmmakertje voor LittleBigPlanet 3, die op 26 november verschijnt voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Om nog meer in de LPB-stemming te komen, bekijk je onze video waarin Sackboy een rondje door Amsterdam maakt.

  LittleBigPlanet 3

  Verkijgbaar vanaf 26 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.