Rosetta Stone app leert je Spaans en Engels op je Xbox One

  Altijd al Spaans of Engels willen leren door te gamen? De Rosetta Stone app voor de Xbox One maakt dat mogelijk.

  Volgens het taleninstituut, Rosetta Stone Discover Languages, leert de applicatie de Engelse en Spaanse taal op een boeiende manier, en is daarom (vooral) interessant voor kinderen. Spelers maken virtuele reizen en leren gaandeweg de spelling en grammatica die nodig is om taalvaardig en adequaat te handelen in Engels- of Spaanstalige landen.

  Rosetta Stone app is leerzaam

  De Rosetta Stone app werkt als volgt: je verkent verschillende locaties in de Discovery Zone en praat hier met andere in-game personages over dagelijkse gespreksonderwerpen, zoals tramtijden, waar de bilbliotheek is ,etc. In de Training Zone kan je jouw ontdekkingen uitwerken, krijg je studietips, culturele tips, vertaal je zinnen uit bekende boeken en, hoe kan het ook anders, speel je meer games. Binnen de kortste keren zul je jezelf verstaanbaar kunnen maken in het buitenland.

  De Rosetta Stone app is vanaf vandaag te downloaden vanuit de Xbox One Store. Maar aan de Xbox One app wordt momenteel nog hard gewerkt, dus verwacht binnenkort een aardige toevoeging aan content. En niet vergeten: blijven oefenen en wie weet score je hoog in de aankomende online modus.

  Open your mind

  Het spelen van games is een goede oefening voor je brein; het helpt je te focussen, je geheugen te verbeteren, en helpt je beter te kunnen multitasken. Dus waarom nog een vliegticket boeken naar het buitenland, pak je controller! Houd er rekening mee dat deze applicatie niet in het Nederlands, maar in het Engels is.

  Interessant: Microsoft maakte onlangs nog bekende dat de Xbox One Windows 10 applicaties gaat kunnen draaien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.