RollerCoaster Tycoon World release in december

  De RollerCoaster Tycoon World release is bekend geworden. De vierde game in de pretparksimulator-reeks staat gepland voor 10 december. Dat blijkt uit de pre-orderpagina op Steam.

  Gelijktijdig met de RollerCoaster Tycoon World release via Steam worden er vijf speciale Peep Skins beschikbaar bij een pre-order. Het reserven van de achtbanenbouwgame geeft spelers toegang tot twee geplande bèta's. Het pre-orderprogramma is wel slechts voor beperkte tijd beschikbaar.

  RollerCoaster Tycoon World release over paar maanden

  Uitgever Atari kondigde RollerCoaster Tycoon World in augustus vorig jaar aan. Oorspronkelijk was de PC-game gepland voor een release in het voorjaar van 2015. De Standard Version kost 49,99 dollar en de Deluxe Edition gaat voor een tientje meer over Steams toonbank.

  De luxe uitvoering bevat twee unieke bouwkaarten, nieuwe terreinsoorten, een digitaal artbook en de klassieke pandamascotte uit de eerdere delen. Vanaf maart zijn de graphics van de pretparksimulatie opgepoetst, nadat fans veel kritiek hadden op eerdere builds van de game.

  RollerCoaster Tycoon World

  Verkijgbaar vanaf 16 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.