Rol van Alec Baldwin in nieuwe Joker film is van de baan

  Eerder deze week werd duidelijk dat Alec Baldwin in de nieuwe Joker film de rol van Thomas Wayne gaat spelen. Nu is bekendgemaakt dat de Emmy-winnaar toch afziet van de rol.

  Gage Skidmore

  Alec Baldwin, die de rol vorige week pas aannam, heeft zich teruggetrokken uit de nieuwe Joker film en in een interview met USA Today geeft hij aan dat dit te maken heeft met andere projecten. Baldwin geeft hierbij aan dat de rol van Thomas Wayne, de vader van Batman, door vijfentwintig andere acteurs kan worden gespeeld.

  Geen Alec Baldwin in de nieuwe Joker film

  Thomas Wayne zou een van de hoofdpersonen worden in de nieuwe Joker film. Toch zou het personage niet worden weggezet zoals we hem uit de stripboeken kennen. Wayne was in de stripboeken een slimme zakenman en dokter, maar in het script lijkt het wel Donald Trump uit de jaren 80. Baldwin zou natuurlijk perfect zijn voor deze rol, aangezien hij een Emmy-award won voor zijn bijrol als Trump in Saturday Night Live.

  Ook zonder Alec Baldwin in de Joker film is er sprake van een indrukwekkende cast. Joaquin Phoenix als de Joker, Robert De Niro speelt een populaire talkshow presentator, Frances Conroy als de Joker’s moeder en Zazie Beetz als alleenstaande moeder die een relatie met de Joker heeft voordat hij verandert.

  Joker film losstaand van afgelopen film

  De nieuwe Joker film is een losstaand project van DC Comics. Er komt ook een nieuwe film met Jared Leto als de Clown Prince of Crime. Dit is een film gebaseerd op het leven van de Joker en de productie hiervan zou als alles goed gaat in 2019 moeten beginnen.

  Er is nog helemaal niet veel bekend over de Joker, maar de productie gaat binnenkort beginnen en de film zou op 4 oktober 2019 uit moeten komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.