Rol van acteur Peter Dinklage in Avengers mogelijk bekend

  Eerder ging al het gerucht dat acteur Peter Dinklage mogelijk een rol zou hebben in de volgende Avenger films, maar vandaag zijn er nieuwe geruchten naar buiten gekomen over de rol die Dinklage mogelijk gaat vervullen. Zo zou Dinklage volgens de geruchten de rol van Pip the Troll invullen.

  Het is geen geheim dat de volgende Avengers-film, Infinity War, een gigantische cast gaat hebben met veel verschillende Marvel-werelden. Zo zien we natuurlijk de originele avengers, maar ook de cast van bijvoorbeeld Guardians of Galaxy. Daarnaast wordt het Marvel Cinematic Universe uitgebreid en kunnen we dus talloze nieuwe personages zien.

  Een van die nieuwe personages zou zomaar gespeeld kunnen worden door acteur Peter Dinklage, bekend van hitserie Game of Thrones als Tyrion Lannister. Eerder ging namelijk het gerucht dat hij in gesprek zou zijn om in twee Avengers-films te spelen, aangezien hij tijd over zou hebben doordat de opnames van Game of Thrones pas in het najaar van 2017 beginnen.

  Volgens de geruchten zou Peter Dinklage in de komende twee Avengers films spelen, waaronder Avengers: Infinity War.

  Acteur Peter Dinklage bereidt zich voor op zijn rol

  Deze week gaan de opnames van Avengers: Infinity War van start en het lijkt erop dat Peter Dinklage zich volledig op zijn rol aan het voorbereiden is. Er is namelijk een foto opgedoken waar Peter Dinklage is gespot bij de kapper in Manhattan. Op deze foto is te zien dat hij een rode haarkleur krijgt, en die doet bij veel fans van het Marvel-universum denken aan Pip the Troll.

  Pip the Troll heeft namelijk een kapsel dat voor een groot deel lijkt op wat acteur Peter Dinklage momenteel heeft. Daarnaast zou door Peter Dinklage zijn lengte de rol perfect bij hem passen.

  Of acteur Peter Dinklage met zijn bezoek bij de kapper zich echt aan het voorbereiden is op zijn rol is natuurlijk nog niet bekend. Avengers: Infinity War draait vanaf 25 april 2018 in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.