Rol Nathan Fillion in Guardians of the Galaxy 2 onthuld

  We kunnen Marvels laatste superhelden film al een poosje in de bioscoop zien, maar er zat geen Nathan Fillion in Guardians of the Galaxy 2. Hij had hier oorspronkelijk wel een kleine rol in.

  James Gunn is goede vrienden met Nathan Fillion en in iedere film die de regisseur gemaakt heeft, is er een rol gereserveerd voor Nathan Fillion. In de eerste Guardians of the Galaxy sprak Fillion de stem in van een van de monsterlijke gevangenen in de gevangenis uit het begin van de film. In Guardians of the Galaxy 2 had Fillion eigenlijk ook een rol, maar die is er uiteindelijk uitgeknipt.

  Nathan Fillion in Guardians of the Galaxy 2

  Op zijn Facebookpagina laat Gunn weten dat hij de comics over Simon Williams, ofwel Wonder Man, leuk vond om te lezen en hij zag Fillion als perfect voor deze rol. Wonder Man is een acteur/superheld die heel vol van zichzelf is en Fillion heeft wel vaker bewezen dat hij zulke rollen aankan. Het probleem voor Guardians of the Galaxy 2 was dat Wonder Man alleen op aarde voorkomt en dus niet door de ruimte reist.

  Gunn had Fillion in de film gestopt in een scène die zich op aarde afspeelt. Een lokale bioscoop was daar bezig met een Simon Williams filmfestival en er hingen posters met Fillion erop als acteur. Het was maar een klein moment waarop Fillion te zien was, maar de scène is er toch uitgeknipt omdat de film te veel zou inkakken met deze scène erbij.

  Gunn geeft aan dat hij hoop heeft dat Fillion als Wonder Man later toch nog kan voorkomen in het Marvel universum. Of hij hiermee Guardians of the Galaxy 3 bedoelt, is niet zeker. Met de after credits scènes van Guardians of the Galaxy 2 hintte hij al naar enkele zaken voor het derde deel. Een referentie naar Wonder Man zat hier niet bij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.