Rol Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them 2 gelekt

  Fantastic Beasts and Where to Find Them komt deze maand pas uit, maar inmiddels is het al bekend dat Johnny Depp te zien zal zijn in het tweede deel van de nieuwe serie in het Harry Potter universum. De rol die Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them 2 zal spelen is nu mogelijk bekend geworden.

  De rol van Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them 2 zou namelijk die van de kwaadaardige tovenaar Gellert Grindelwald zijn. Het gerucht komt bij Hypable vandaan, die beweert het nieuws te hebben ontvangen van een anonieme bron die betrokken is bij de film. Daarnaast is er ook nog de volgende afbeelding uit Fantastic Beasts and Where to Find Them, waar de achterkant van Grindelwald's hoofd op te zien is:

  Rol Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them 2

  Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them is bad guy

  De rol die gespeeld zou worden door Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them 2 is die van een van de beroemdste bad guys uit het Harry Potter universum. In de boeken en films van de bekende franchise wordt vaak verwezen naar deze kwaadaardige tovenaar die opereerde lang voordat Lord Voldemort ten tonele kwam.

  De tovenaar was ooit een goede vriend van Albus Perkamentus en was er zo op gebrand de relieken van de dood te vinden, dat dit hem uiteindelijk op een duister pad bracht. Een pad dat Perkamentus niet besloot te volgen. Uiteindelijk heeft de rivaliteit tot de tragische dood van zijn zus Ariana geleid, waardoor de twee tovenaars als aartsvijanden tegenover elkaar kwamen te staan.

  Deze vete leidde tot een episch gevecht ergens in de jaren '40, maar aangezien de film zich afspeelt in de jaren '20 zal de rol van Johnny Depp in Fantastic Beasts And Where to Find Them 2 waarschijnlijk meer laten zien van hoe Grindelwald aan de macht komt en de gebeurtenissen die hebben geleid tot dit gevecht.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.