Rogue One Q&A en nieuwe beelden op Twitter aangekondigd

  Disney en Lucasfilm hebben aangekondigd een partnerschap met Twitter aan te gaan om exclusieve Rogue One: A Star Wars Story beelden te brengen. Deze beelden worden live gestreamd op Twitter. Bovendien zal er een Rogue One Q&A plaatsvinden die fans in staat stelt de cast vragen te stellen.

  Twitter zal op vrijdag 2 december in het teken staan van Rogue One: A Star Wars Story. Op die dag zal een Rogue One Q&A georganiseerd worden op Twitter. Naast de mogelijkheid om vragen te stellen aan de cast krijgen fans ook exclusieve beelden te zien van de nieuwe film. De live stream zal ook behind-the-scenes commentaar bevatten over een aantal verschillende scenes die al eerder in trailers te zien waren.

  Acteurs en crew aanwezig voor Rogue One Q&A

  Tijdens de Rogue One Q&A sessie zullen regisseur Gareth Edwards en Lucasfilm president Kathleen Kennedy aanwezig zijn voor vragen. De acteurs Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Riz Ahmed, Mads Mikkelsen en Alan Tudyk zullen ook aanwezig zijn om brandende vragen van fans te beantwoorden tijdens de Rogue One Q&A sessie.

  Vorig jaar werd door Twitter en Lucasfilm ook al de handen ineengeslagen voor een soortgelijke Q&A sessie. Toen konden fans regisseur J.J. Abrams en de cast vragen stellen over Star Wars: The Force Awakens. Net als vorig jaar zullen er dit jaar ook weer enkele hashtags gecreëerd worden door Twitter en elke hashtag zal een eigen Rogue One Emoji bevatten.

  Twittergebruikers kunnen tijdens de Rogue One Q&A hun vragen voorzien van de hashtags #RogueOne, #DeathStar, #StarWars, #StarWarsRogueOne of #AskStarWars om hun vragen onder de aandacht te brengen van de cast en crew. De stream zal van start gaan op vrijdag 2 december, om 6 uur 's avonds. Op de Twitterpagina van de film zullen alle vragen en antwoorden getoond worden.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.