ROG Phone releasedatum en prijzen bekendgemaakt door Republic of Gamers

  Republic of Gamers heeft aangekondigd dat de ROG Phone 14 november uitkomt in Nederland. Dit is een unieke gaming smarthphone met een design dat is geïnspireerd op de consoles van vertegenwoordig. Hierdoor ben je in staat om je favoriete games op hoog niveau te spelen wanneer jij het wil!

  De ROG Phone heeft een prijskaartje van €899,-. Wat je ervoor terugkrijgt is een telefoon met een fantastische performance. De telefoon heeft een AMOLED HDR-display met een 1ms reactietijd. Dit is ook wel nodig zodat je niet gehinderd wordt tijdens het gamen. Daarnaast heb jij de totale controle.

  De telefoon is namelijk zo ontworpen dat gamers comfortabel kunnen gamen. Het heeft een programmeerbare ultrasonische AirTrigger-sensoren en een krachtige forcefeedback-systeem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je krijgt een verbeterde game-ervaring dankzij de optionele TwinView Dock, Mobile Desktop Dock, and Gamevice-controller met WiGig Dock.

  Ivilina Boneva, Marketing Manager Benelux bij ASUS, kan niet wachten tot iedereen met de smartphone aan de slag gaat.

  “We hebben met veel passie gewerkt aan een telefoon die perfect past bij gamers. Dat we nu eindelijk – in samenwerking met Vodafone – de ROG Phone op de markt gaan brengen, maakt ons allemaal zeer enthousiast."

  Eerder dit jaar werd de ROG Phone al aangekondigd, maar toen was de prijs nog niet bekendgemaakt. Nu is het duidelijk wanneer de telefoon naar Nederland komt en wat je ervoor moet uitgeven. Je moet alleen nog even wachten voor de accessoires voor de telefoon. Deze zijn binnenkort verkrijgbaar in de eshop van ASUS.

  ROG Phone in samenwerking met Vodafone

  Vodafone maakte al eerder bekend dat ze verschillende bundels gaan verkopen, omdat zij de exclusieve aanbieder van de ROG Phone zijn. Je kunt de telefoon los of met een abonnement verkrijgen. Dit is niet de eerste stap die Vodafone maakt in de game wereld. Zo werd ze sinds april 2018 één van de hoofdsponsoren van Electronic Sports League (ESL).

  Om te gamen op het juiste niveau heb je de beste technologie en een snelle, stabiele verbinding nodig. Republic of Gamers en Vodafone maken het mogelijk voor gamers om overal te gamen, waar en wanneer ze maar willen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.