Rode OnePlus 6 vanaf 10 juli te koop

  OnePlus heeft een nieuwe kleur aangekondigd in de OnePlus 6 lijn, namelijk een rode OnePlus 6. Het toestel is vanaf 10 juli tijdelijk te bestellen via de site van de fabrikant met een adviesverkoopprijs van 569 euro.

  OnePlus

  Naast de standaard kleuren wit, glanzend zwart en matzwart, kunnen we zometeen ook een glanzend rode OnePlus 6 verwachten. Het toestel is rood met een zilverachtige tint bij de randen. De randen rondom het scherm zijn glanzend zwart.

  Rode OnePlus 6 officieel aangekondigd

  Vanaf 10 juli is het toestel in de nieuwe kleur te verkrijgen tegen een adviesprijs van 569 euro en de voorverkoop is al 2 juli. De smartphone is alleen te krijgen via de website van de fabrikant. In tegenstelling tot de andere OnePlus toestellen, is de rode variant alleen te koop met een oplagruimte van 128GB.

  Toen OnePlus een rode variant van zijn OnePlus 5T (Lava Red) lanceerde, was deze binnen no-time uitverkocht. De kans dat hetzelfde met de rode OnePlus 6 gaat gebeuren, is dus ook vrij groot.

  OnePlus lanceerde in mei de OnePlus 6 in de kleuren glanzend zwart en matzwart, en vorige maand volgde er een glanzend witte limited edition.

  Benieuwd naar de OnePlus 6? Lees hier onze review van de smartphone!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.