Rockstar hintte al naar GTA V in Episodes from Liberty City

  Op YouTube is een filmpje verschenen waaruit blijkt dat ontwikkelaar Rockstar Games Grand Theft Auto V al aan het teasen was in Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City.

  Terwijl wij ons de afgelopen drie jaar, sinds de release van Grand Theft Auto IV, aan het afvragen waren waar de volgende GTA-game zich zou afspelen, stond het al tijden voor onze neuzen geschreven. In Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City, een game die in 2009 verscheen, is namelijk een poster gevonden van Grand Theft Auto V.

  Op de poster is het vliegtuig te zien dat we ook in de GTA V trailer zagen. Echter is het niet honderd procent zeker dat dit hint naar GTA V. Er lijken namelijk ook elementen uit GTA: San Andreas in de poster voor te komen. In de video hieronder kun je je eigen oordeel over deze easter egg vellen:

  Grand Theft Auto V werd eind oktober aangekondigd. Begin november volgde de eerste trailer van de game. Daarnaast weten we eigenlijk niet veel meer in de game. Er wordt verwacht dat de game in 2012 zal verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.