Rockstar Games op E3?

  Het zou dit jaar wel eens zo kunnen zijn dat we een grote E3 aankondiging gaan krijgen van Rockstar. Take-Two interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, heeft aangekondigd dat ze aanwezig zal zijn op de E3. Of we ook aankondigingen van Rockstar Games op E3 gaan krijgen, blijft nog even in het midden.

  De aanwezigheid van Take-Two Interactive op de E3 betekent niet automatisch dat ook Rockstar Games op de E3 aanwezig zal zijn. Fans van de gameontwikkelaar hopen elk jaar op een grote aankondiging van Rockstar op E3, maar het bedrijf geeft eigenlijk elk jaar nul op het rekest.

  Er gaan geruchten dat er een nieuwe Red Dead Redemption in de pijpleiding van Rockstar Games zit, maar meer dan een gerucht is dat op dit moment nog niet. Verder zou er ook een compleet nieuwe IP van de ontwikkelaar in de maak zijn, maar ook dit is slechts speculatie.

  Rockstar Games op E3? Waarschijnlijk niet

  Aangezien Rockstar tot nu toe eigenlijk elk jaar de E3 heeft overgeslagen, liggen onze verwachtingen niet heel hoog wat betreft grote aankondigingen. Maar Straus Zelnick van Take-Two laat aan MCV weten dat het bedrijf wel iets in petto heeft.

  "We zullen op een grote manier aanwezig zijn" zegt Zelnick tegen MCV

  Wat dit precies betekent, is alleen giswerk. We weten dat Take-Two elk jaar een nieuwe WWE game uitkomt, Mafia 3 zit eraan te komen en NBA 2k krijgt ook elk jaar een geüpdatete versie. Dit zijn de games waarvan we zeker zijn dat ze eraan komen.

  Of Rockstar Games op E3 is dit jaar kunnen we alleen hopen. Wij zijn in ieder geval wel vertegenwoordigd op de E3, dus we houden je op de hoogte.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.