Rockstar Games Humble Bundle, 12 Rockstar games voor 12 euro

  Gamen en het regenwoud redden, dat kan met de Rockstar Games Humble Bundle! Er zijn verschillende bundels met games en voor elke aankoop zal Rockstar een gedeelte van de winst doneren aan de Rainforest Alliance, een fonds dat zich inzet om het regenwoud te redden.

  De volledige bundel is ongeveer 200 euro waard en zal je rond de 12 euro gaan kosten, maar heb je dat geld niet dan kun je al met één euro vier Rockstar games binnenhalen. De bundel van één euro bevat Manhunt, Grand Theft Auto: Vice City, Grand Theft Auto III en Max Payne. Betaal je acht euro of meer, dan worden Bully: Scholarship Edition, Grand Theft Auto: San Andreas, L.A. Noire en Max Payne 2 daarbij toegevoegd. En betaal je 12 euro of meer dan krijg je al die games plus L.A. Noire: DLC Bundle, Grand Theft Auto IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City en Max Payne 3.

  Rockstar Games Humble Bundle is alleen voor Steam

  De games die je met deze bundel kunt kopen, kun je via Steam downloaden. Spelers die geen Steam gebruiken, kunnen dus helaas geen gebruik maken van deze deal. De bundel is nog twee weken te koop en er zijn er volgens de Humble Bundle website al bijna vijftigduizend verkocht.

  Humble Bundle is een bedrijf dat sinds 2010 games, software, ebooks en andere digitale content verkoopt en hiermee geld inzamelt voor verschillende goede doelen. De meeste bundels hebben geen minimum aan wat je uitgeeft, maar als je meer uitgeeft dan krijg je ook meer games om te spelen. Je kunt de huidige Rockstar Games Humble Bundle nu kopen via de website.

  Max Payne 3

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.