Rocket League Summer Road Trip brengt klassieke wagens terug

News
donderdag, 24 juni 2021 om 10:30
rocket league summer road tripf1624519717
Het is zomer en dus brengt ook Rocket League een speciaal evenement met zich mee dat helemaal om de warmste dagen van het jaar draait. Het Rocket League Summer Road Trip evenement komt er namelijk aan en die brengt klassieke wagens van de game terug. Deze kun je binnenkort weer in de Item Shop vinden.
Vanaf 1 juli zijn klassieke wagens die al eens eerder in Rocket League zaten terug te vinden in de digitale schappen van de game. Het betreft vijf verschillende bundels die elkaar afwisselen, namelijk de Ford F-150, Summer Formal, Knight Rider, Back to the Future en Jurassic World-bundels. Vier van deze bundels brengen de bekende wagens terug, terwijl de Summer Formal-bundel een speciale Fancy Formal-decal met zich meebrengt.
Momenteel is nog niet duidelijk hoeveel de bundels gaan kosten. Daarentegen is wel bekend wanneer iedere bundel in de digitale winkel van Rocket League verschijnt. Het schema ziet er als volgt uit:
  • 1-7 juli: Ford F-150 and Heatseeker Live
  • 7 juli: Summer Formal
  • 8-14 juli: Knight Rider and 2v2 Beach Ball Live
  • 15-21 juli: Back to the Future and 3v3 Dropshot Rumble
  • 22-28 juli: Jurassic World and Rocket Labs: 3v3 Loophole Live
rocket leaguef1613842369

Rocket League Summer Road Trip brengt geliefde modi terug

Naast de wagens wordt er nog meer teruggebracht naar Rocket League. Deze tijdelijke modus is één van de recentere toevoegingen, waarin je de bal bij aanraken automatisch naar het doel van de tegenstander stuurt. De snelheid van de bal neemt steeds een beetje toe tot deze bijna onhoudbaar is en er een goal valt.
Andere modi die terugkeren tijdens het Summer Road Trip evenement zijn 2v2 Beach Ball, 3v3 Dropshot Rumble en Rocket Labs: 3v3 Loophole. De modi gaan niet allemaal gelijktijdig live. Wat het uiteindelijke schema wordt voor de modi is nog niet bekendgemaakt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties