Rocket League Rocket Pass voor extra race content

  Fans van Rocket League kunnen snel aan de slag met een speciale Rocket Pass. Deze Rocket League Rocket Pass zorgt ervoor dat dat je nieuwe content kunt unlocken.

  Het zal hier voornamelijk gaan om cosmetische items. Deze items kun je vrijspelen door uitdagingen te voltooien en hierdoor XP te verdienen. De Rocket Pass XP kun je vervolgens voor de items gebruiken.

  Twee Rocket League Rocket Passes

  Er komen twee versies van de Rocket Pass. Er komt een gratis versie waarmee je customization opties, banners en titels krijgt. Ook komt er een betaalde Premium upgrade waarmee je veel meer items, carrosseries voor je Rocket League voertuigen krijgt. De premium versie is 9,99 euro en komt gepaard met een XP boost.

  Je kunt geen dubbele items krijgen zolang je nog niet alle items hebt gehad. Het is mogelijk om items die je via de Rocket Pass krijgt uiteindelijk ook met anderen te delen.

  Zagen we eerder

  De Rocket Pass lijkt redelijk op de Battle Pass van Fortnite. Ook dit spel biedt een speciale pass aan die je de mogelijkheid om cosmetische items vrij te spelen. Bij Fortnite heb je verschillende seizoenen, waarbij zo een Battle Pass je toegang geeft tot de extra content van dat seizoen. Momenteel is het vierde seizoen van Fortnite speelbaar.

  Het wordt interessant om te zien hoe deze Battle Pass invloed heeft op de crossplay van Rocket League. Sony wil vooralsnog geen crossplay tussen Xbox One en PlayStation 4, dus skins die je op je PlayStation 4 unlocked blijven zoals het er naar uitziet op je PlayStation 4.

  Rocket League Collector's Edition

  Verkijgbaar vanaf 24 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.