Rocket League Halloween event begint vandaag

  Met nog een kleine twee weken tot Halloween zijn er flink wat games die een griezelig evenement organiseren. Ook de titel van studio Psyonix, want het Rocket League Halloween event begint later vandaag.

  Net als in spellen als Overwatch zijn er gedurende het evenement flink wat nieuwe skins te verkrijgen. De meeste uiteraard met een griezelig Halloween thema. Maar behalve dat brengt de tijdelijke update ook een grote verandering met zich mee voor Rocket League.

  Rocket League Halloween event brengt nieuwe currency

  In plaats van lootcrates verdienen door te spelen en sleutels om ze open te maken te moeten kopen, krijg je als speler gedurende sessies ook een nieuw betaalmiddel. Deze Candy Corn kan gebruikt worden om zowel de nieuwe Halloween kisten te openen, als andere reeds verkregen loot boxes die normaal een sleutel vereisen. Een reden om keys te kopen is er dus even niet meer.

  Het betreft hier wel een tijdelijke mogelijkheid. Zodra het Halloween evenement op 6 november eindigt, zullen sleutels weer nodig zijn om stickers en andere bodykits uit de lootcrates te verkrijgen in Rocket League.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.