Rocket League Free Weekend via Steam van start

  Dit weekend is een Rocket League Free Weekend via Steam. De populaire sportgame is gratis te downloaden via de digitale gamewinkel en vervolgens kun je tot en met zondag spelen.

  Als je het spel nog niet hebt uitgeprobeerd, is nu de uitgelezen kans om dat alsnog te doen. Wanneer je het spel leuk genoeg vindt om het aan te schaffen is er op Steam ook nog een speciale aanbieding. Je kunt het spel met 40% korting aanschaffen waardoor je slechts 11,99 euro hoeft te betalen.

  Het gaat op dit moment enkel om een gratis weekend via Steam. Je kan de game niet gratis uitproberen via Xbox One of PlayStation 4, maar je zult toch echt je PC ervoor moeten afstoffen om met de sportgame aan de slag te gaan.

  Rocket League Free Weekend duurt tot zondag

  De Rocket League Free Weekend zal het gehele weekend duren. Het nieuws van de Rocket League Free Weekend komt vlak nadat er een releasedatum bekend is geworden voor de nieuwe Rocket League Hoops update. In deze update wordt er een volledig nieuwe spelmodus aan de game toegevoegd waarin je, zoals de naam al aangeeft, aan de slag moet op een basketbalveld.

  De Rocket League Hoops update komt op 26 april naar de game toe. Je hebt nu het gehele weekend om te kijken of de game iets voor jou is, voordat je het spel daadwerkelijk gaat kopen. Het spel is te downloaden via de Steampagina van Rocket League.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.