Rocket League DLC voegt DC Superheroes content toe

  Er komt nieuwe Rocket League DLC aan. Met de toevoeging van het DC Superheroes pakket zullen er twee Batmobiles naar de game komen en een hoop nieuwe logo's en items om je auto te veranderen naar een held of heldin. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Rocket League rijdt al sinds de lancering van de game op maximale snelheid. Steeds zien we nieuwe content en/of updates voor de game verschijnen. Zo is het de bedoeling dat Rocket League ergens dit jaar crossplatform party ondersteuning introduceert. Hiernaast kunnen gamers sinds kort ook scheuren met de auto's voor Nintendo Switch.

  Rocket League trapt niet op de rem, aangezien we nu weer nieuwe content in de game kunnen verwachten. Vanaf 5 maart moeten namelijk verschillende items verschijnen van DC comics. Geef je auto dat Flash tintje of neem zelf de besturing over van de Batmobile. Bekijk de trailer om te zien wat je te wachten staat.

  Rocket League DLC met twee Batmobiles

  Dankzij deze DLC kruip jij straks achter het stuur van een Batmobile. Niet één, maar twee verschillende Batmobiles die beide uit iconische films komen. De Batmobile uit de originele Batman film (1989) en de Tumbler uit Christopher Nolans The Dark Knight Rises (2012).

  Hiernaast zullen er meer dan twintig nieuwe items verschijnen om je auto geheel in DC helden stijl aan te passen. In welke held of heldin ga jij de auto's uit Rocket League transformeren? De DC Superheroes DLC is vanaf 5 maart verkrijgbaar voor alle platformen.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.