Rocket League crossplatform party ondersteuning komt dit jaar

  Er komt dit jaar Rocket league crossplatform party ondersteuning. Hierdoor kunnen spelers in een party gamen met spelers van andere platformen.

  Ontwikkelaar Psyonix maakt bekend te werken aan de crossplatform party ondersteuning. Via Twitter stelt een fan de vraag over de party ondersteuning, vervolgens geeft de ontwikkelaar hier antwoord op.

  Met crossplatform party ondersteuning kunnen spelers een party aanmaken met spelers die via een ander platform spelen. Momenteel is Rocket League beschikbaar voor onder andere de PC en Switch. Spelers die een Xbox hebben zouden dan een party aan kunnen maken met spelers die een PC of Switch hebben, en andersom.

  Rocket League crossplatform party in ontwikkeling

  Wat wel mogelijk is in Rocket League is crossplatform spelen. Hierdoor kunnen spelers met gamers van andere consoles spelen, maar zonder de party ondersteuning kunnen zij niet met elkaar ruilen en is het ook niet gegarandeerd dat spelers in hetzelfde team komen.

  Rocket League is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vorig jaar kwam de game ook uit voor de Nintendo Switch. Mocht je meer te weten willen komen over de game, lees dan onze Rocket League review.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.