Rocket League cross-platform multiplayer vanaf vandaag mogelijk

  Het zijn geen loze plannen geweest. De compatibiliteit tussen de PC en Xbox One op het gebied gamen wordt met deze stap een stuk verbeterd. Zo is Rocket League cross-platform multiplayer vanaf vandaag mogelijk.

  Rocket League is de eerste Xbox One titel waarbij het mogelijk is om tegen een ander platform te spelen. Deze vorm van samenspel is mogelijk tussen de Xbox One en de PC, waarbij het universele Windows platform een vorm lijkt aan te nemen. De feature zorgt ervoor dat spelers van beide platforms een team kunnen vormen of het tegen andere mensen op kunnen nemen.

  Rocket League cross-platform multiplayer vanavond live

  Zowel publieke als privé matches zijn nu beschikbaar gesteld om cross-platform te spelen. Je moet hiervoor wel de optie aanzetten om deel te kunnen nemen aan een mix tussen PC en Xbox One. De Rocket League cross-platform multiplayer gaat vandaag live tussen 23:00 en 00:00 uur.

  Of één van de twee platformen voordeel zal hebben ten opzichte van de ander is nog niet bekend. Het moet natuurlijk wel allemaal eerlijk blijven, wil Microsoft meerdere spellen gaan integreren voor het universele Windows Platform. Zo heeft Microsoft laten weten steeds meer een computer van de Xbox One te willen maken, door Xbox en Windows 10 te combineren.

  Rocket League

  Verkijgbaar vanaf 7 july 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.